Menneet tapahtumat

Tapahtuma

16.07.2024

TURKU: Street Fishing -kurssi

Tule mukaan tutustumaan lähikalastukseen Turun keskustassa! Kurssilla käydään läpi paitsi alue, niin Street fishing -kisan kannalta oleelliset tavat kalastaa: jigaus, onginta, pilkintä sekä täkykalastus.

Tapahtuma

12.07.2024

RAAHE: Pooki flakkaa ja Mimmit onkii!

Tervetuloa mimmit kokeilemaan kalastusta Raahen meripäiville 12.7.2024! Et tarvitse mitään omia välineitä, vaan mikäli kalastus kiinnostaa, tule Pohjois-Pohjanmaan Vapaa-ajankalastajien kojulle! 

Tapahtuma

09.07.2024

ORIVESI: Mimmit uistelee

Tervetuloa mimmit uistelemaan! Pääset tutustumaan uisteluun ja välineisiin mukavassa seurassa. Et tarvitse omia välineitä, iloinen mieli ja säähän sopiva varustus riittävät.

Tapahtuma

06.07.2024

SALO / SÄRKISALO: Mimmien kuhauistelu

Tervetuloa mimmit kuhaa uistelemaan Särkisalon kuhapitoisille vesille! Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus.

Tapahtuma

28.06.2024

KUUSAMO: Mimmit kalastaa – perhokalastuksen jatkokurssi

Mimmien perhokalastuksen jatkokurssi on suunnattu peruskurssin käyneille ja lajin alkeet osaaville kalastajille. Kurssin jälkeen kurssin osanottajat hallitsevat ylä- ja rullausheiton lisäksi alaheiton (single spey) sekä pintaperhokalastuksen periaatteet ja alkeet niin, että he voivat harjoitella niitä omatoimisesti.

Tapahtuma

19.06.2024

INARI: Naisten perhokalastuskurssit

Hynnän kalamatkat järjestää tulevana kesänä kaksi naisten perhokalastuskurssia Inarin kalaisalla Juutuanjoella. Kurssit sopivat perhokalastuksen aloittajille erinomaisesti, mutta myös kokeneemmat kalastajattaret saavat varmasti kurssilta uusia niksejä kalastukseensa.

Tapahtuma

17.06.2024

KUUSAMO: Mimmien perhokalastuksen peruskurssi (LISÄKURSSI)

Mimmien perhokalastuksen peruskurssi on tarkoitettu vasta-alkajille. Kurssin aikana opit perhokalastuksen perusteet ja saat hyvän lähdön uudelle upealle harrastukselle! Kurssi tarjoaa valmiudet omatoimiseen perhokalastukseen ja lajin jatkoharjoitteluun.

Tapahtuma

14.06.2024

KUUSAMO: Mimmit kalastaa – perhokalastuksen peruskurssi

Mimmien perhokalastuksen peruskurssi on tarkoitettu vasta-alkajille. Kurssin aikana opit perhokalastuksen perusteet ja saat hyvän lähdön uudelle upealle harrastukselle! Kurssi tarjoaa valmiudet omatoimiseen perhokalastukseen ja lajin jatkoharjoitteluun.

Tapahtuma

11.06.2024

INARI: Mimmien perhokalastusleiri

Lähde mukaan naisten perhokalastusreissuun ottamaan haltuun hienon lajin alkeet! Et tarvitse aiempaa kokemusta perhokalastuksesta, sillä Suomen naisten perhokalastusmaajoukkueen Aino ja Anna pitävät huolen, että opit perusteet ja saat tarvittavat varusteet lainaan leirin ajaksi.

Tapahtuma

06.06.2024

LIPERI: Mimmien kalastusilta

Tervetuloa kaikki tytöt ja naiset kalastusiltaan! Illan aikana pääset kokeilemaan erilaisia kalastusmuotoja kuten perhokalastusta (ja perhojen valmistamista), laituripilkintää, onkimista, heittokalastusta. Saat tapahtumasta myös vinkkejä muun muassa kalankäsittelyyn. 

Tapahtuma

29.05.2024

VAASA: Street Fishing -kurssi

Kurssilla opetetaan kalatukalastuksessa tarvittavia taitoja. Keskitymme seuraaviin kalastusmuotoihin: jigaus, onginta ja laituripilkintä. Kurssilla opituilla taidoilla sinulla on hyvät edellytykset osallistua Street Fishing kilpailuun

Tapahtuma

20.05.2024

KURIKKA: Mimmit kalastaa! -kerho

Kerho on kaikille tytöille ja naisille avoin ja ilmainen kerho, jossa opetellaan yhdessä erilaisia kalastusmuotoja, tehdään omia kalastusvälineitä, opetellaan kalojen käsittelyä ja järjestetään tapahtumia joissa näitä oppeja sitten otetaan käyttöön.

Tapahtuma

19.05.2024

LIETO: Mimmien perhokalastuspäivä

Tervetuloa mimmit perhokalastamaan!  Perhokalastuspäivä sopii niin aloittelijoille kuin enemmänkin perhokalastusta harrastaneillekin. Päivän aikana tutustumme välineisiin, varusteisiin, perhoihin sekä perhokalastajan solmuihin. Lisäksi harjoittelemme heitto- ja kalastustekniikoita unohtamatta myöskään koskenlukutaitoja.

Tapahtuma

04.05.2024

SALO / SÄRKISALO: Mimmien siikaonkipäivä

Tervetuloa mimmit kalastamaan siikaa! Et tarvitse aiempaa kokemusta tai välineitä, iloinen mieli ja hyvä vaatetus riittävät! 

Tapahtuma

24.04.2024

PORVOO: Mimmit kalastaa! kurssi, Porvoon kansalaisopisto

Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen, tuntuuko vanhat taidot ruostuneen vai hirvittääkö kuhafileen hinta kaupassa? Tervetuloa mimmit kalastaa! -kurssille Porvoon kansalaisopistoon.

Tapahtuma

18.04.2024

INSTAGRAM: Kalankäsittelylive

Tule seuraamaan Suomen Vapaa-ajankalastajien ja Marttaliiton yhteistä kalankäsittelyliveä torstaina 18.4. klo 11! Live näytetään Marttojen Instagramissa @marttailu. Live on osa SVK:n ja Marttojen tämän vuoden Kalasta ympäri vuoden -kampanjaa. Kotimaisen kalan käsittely käy käden käänteessä, kun asialla on Suomen Vapaa-ajankalastajien tiedottaja ja kalankäsittelykuningatar Jaana Vetikko sekä Marttaliiton kehittämispäälikkö ja ruokakuningatar Taru Karonen. Tule liveen katsomaan vinkit siihen, miten kala käsitellään vaihe vaiheelta.

Tapahtuma

06.04.2024

IISALMI: Mimmien kirjolohipilkki

Tervetuloa kaikki mimmit kirjolohipilkille! Tämän maksuttoman tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa tyttöjä ja naisia kirjolohen pilkinnän saloihin ikään katsomatta. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai välineitä, lainavälineet ja kairausapu löytyvät meiltä, iloinen mieli ja kelin mukainen vaatetus riittävät.

Tapahtuma

16.03.2024

VIITASAARI: Mimmipilkki

Myllärin rannassa on iloista menoa tarjolla kaikenikäisille mimmeille: tutustutaan yhdessä pilkkimiseen, käydään läpi perusasioita ja kisataan leikkimielisesti, ja toki myös arpajaiset ovat paikallaan. Voittajille ja onnettaren suosikeille on tarjolla huikeita palkintoja, mm. 4” kaira, lahjakortteja, rahapalkintoja sekä yhteistyökumppaneiden lahjoittamia palkintoja!

Tapahtuma

10.03.2024

HÄMEENLINNA: Mimmien kirjolohipilkki

Tule mukaan oppimaan kirjolohen talvikalastusta pilkkien, nauttimaan kauniista Evon retkeilyalueen luonnosta sekä tutustumaan uusiin kalakavereihin. Oletpa sitten kokenut tai aloittelija, tervetuloa mukaan yksin tai yhdessä mimmikaverin kanssa. Retkieväät reppuun ja lämmintä päälle!

Tapahtuma

10.03.2024

SÄYNÄTSALO: Mimmien pilkkikurssi

Tervetuloa mimmit pilkille! Ei ole välitä oletko vasta-alkaja vai kokeneempi pilkkijä, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva varustus. Kurssilaiset saavat tarvittaessa välineet (vavan, pilkit ja toukat) käyttöönsä, ja saaliskalat kotiinsa. Halukkaille järjestetään myös opastus kalankäsittelyyn.

Tapahtuma

02.02.2024

HÄMEENLINNA: Mimmien Madepilkkikurssi

Tervetuloa kaksiosaiselle Mimmien Madepilkkikurssille! Ensimmäisessä tapaamisessa rakennetaan itse madepilkkionget ja käydään läpi yleistä asiaa mateen pilkinnästä ja toisessa osassa mennään yhdessä pilkkimään madetta Vanajavedelle itse tehdyillä madepilkkiongilla. Tervetuloa kaikki mimmit mukaan!

Tapahtuma

06.10.2023

TAIPALSAARI: Mimmit kalastaa leiri – osa 2

Tervetuloa mimmien kalastusleirille viettämään yhdessä aikaa kalastuksen merkeissä! Ohjelmassa on muikun käsittelyä (mm. muikun mäti talteen), sekä sään salliessa ongintaa ja venepilkintää, kalankäsittelyä ruuaksi, sekä grillausta ja saunomista! Ei haittaa vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta kalastuksesta tai tarvittavia välineitä, me autamme ja saat tarvittaessa myös välineet meiltä lainaksi.

Tapahtuma

03.09.2023

VIITASAARI: Mimmi-onki

Tervetuloa mimmien omaan onkimiskilpailuun! Ilmoittautuminen tapahtuu laskurampilla ja kilpailu on tunnin mittainen. Kilpailun päätteeksi nautitaan yhdessä vielä kahvit ja pullat. HUIKEAT PALKINNOT!

Tapahtuma

02.09.2023

SALO/SÄRKISALO: Mimmit jigaa!

Tervetuloa mimmit kuhaa jigaamaan Särkisalon kuhapitoisille vesille! Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus.

Tapahtuma

01.09.2023

KUUSAMO: Mimmien perhokalastusviikonloppu

Mimmien perhokalastusviikonlopun aikana opit perhokalastuksen perusteet ja saat hyvän lähdön uudelle upealle harrastukselle! Harjoittelemme kalastusta myös kahtena päivänä maamme hienoimmilla virtavesillä, Kitkajoella!

Tapahtuma

01.09.2023

MERIKARVIANJOKI: Perhokalastuskurssi

Treffien/kurssin tarkoituksena on tarjota osallistujille ennen kaikkea rattoisaa yhdessäoloa sekä perhokalastuksen että eri heittotyylien ja virranluvun opastamista.

Tapahtuma

30.08.2023

KURIKKA: Mimmien kalastuskerho

Tervetuloa kaikki tytöt ja naiset Mimmit kalastaa kerhoon! Kerhossa opetetaan erilaisia kalastusmuotoja, kalojen käsittelyä ja järjestetään tapahtumia joissa näitä oppeja sitten otetaan käyttöön. Tutustumispäivä on 30.8.2023 Juholassa.

Tapahtuma

26.08.2023

Rovaniemi: Mimmien perhopäivä

Tervetuloa mimmit perhopäivään! Tapahtumassa on perhokalastusopastus, jonka jälkeen mennään yhdessä kalaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta mutta ilmoitathan etukäteen, mikäli sinulla ei ole omia välineitä, niin järjestämme lainavälineet.

Tapahtuma

26.08.2023

VEHMERSALMI: Onkikilpailu tytöille ja naisille

Tervetuloa Mimmien onkikilpailuun Vehmersalmen satamaan! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille tytöille ja naisille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kalastaja. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta, välineitäkin löytyy muutamalle lainaksi

Tapahtuma

25.08.2023

TAIPALSAARI: Mimmit kalastaa -leiri

Tervetuloa mimmien omalle kalastusleirille viettämään yhdessä aikaa kalastuksen merkeissä! Ohjelmassa on opastetusti ongintaa, venepilkintää, jigausta, kalankäsittelyä ruoaksi, sekä mm. Grillausta ja saunomista! Ei haittaa vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta kalastuksesta tai tarvittavia välineitä, me autamme ja saat tarvittaessa myös välineet meiltä lainaksi.

Tapahtuma

12.08.2023

MATHILDAJÄRVI: Mimmien kirjolohijahti

Tervetuloa mimmit kirjolohia narraamaan Mathildajärvelle! Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus.

Tapahtuma

04.08.2023

KUHMO: Mimmien Lentuankosken lumous viikonloppu

Tervetuloa mimmien kalastusviikonloppuun kauniiseen Kuhmoon! Ohjelmassa on virveli- ja perhokalastusta Kuhmon upeissa maisemissa. Mahdollisuus kalastaa myös soutamalla. Isolla koskella on esteetön kalastusmahdollisuus.  Tapahtuma sopii sekä vasta-alkajille että hieman enemmänkin kalastusta harrastaneille.

Tapahtuma

21.07.2023

KUUSAMO: Mimmien perhokalastusviikonloppu

Mimmien perhokalastusviikonlopun aikana opit perhokalastuksen perusteet ja saat hyvän lähdön uudelle upealle harrastukselle! Harjoittelemme kalastusta myös kahtena päivänä maamme hienoimmilla virtavesillä, Kitkajoella!

Tapahtuma

14.07.2023

RAAHE: Pooki flakkaa ja mimmit onkii!

Tervetuloa mimmit kokeilemaan kalastusta Raahen meripäiville 14.7.2023! Et tarvitse mitään omia välineitä, vaan mikäli kalastus kiinnostaa, tule Pohjois-Pohjanmaan Vapaa-ajankalastajien kojulle! 

Tapahtuma

14.07.2023

KUUSAMO: Mimmien perhokalastusviikonloppu

Mimmien perhokalastusviikonlopun aikana opit perhokalastuksen perusteet ja saat hyvän lähdön uudelle upealle harrastukselle! Harjoittelemme kalastusta myös kahtena päivänä maamme hienoimmilla virtavesillä, Kitkajoella!

Tapahtuma

08.07.2023

SALO/SÄRKISALO: Mimmien Kuhauistelu

Tervetuloa mimmit kuhaa uistelemaan Särkisalon kuhapitoisille vesille! Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus.

Tapahtuma

02.07.2023

VEHMERSALMI: Mimmit Onkii

Tervetuloa Mimmit ongelle! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille tytöille ja naisille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kalastaja. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta, välineitäkin löytyy muutamalle lainaksi (otathan oman ongen mikäli sellainen löytyy). 

Tapahtuma

02.07.2023

NILSIÄ: Ladies Night 2.0

Tervetuloa mimmit naisten kalastuskurssille Lastukoskelle! Kurssilla opetellaan koskikalastustekniikat jigillä ja heittoliitsillä

Tapahtuma

30.06.2023

LOHJA: Mimmit jigaavat taas!

Viime kesän mimmien jigireissut saavat nyt jatkoa, joten tervetuloa mimmit kalastusoppaan kanssa kuhaa jigaamaan! Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sään mukainen vaatetus ja eväät riittävät.

Tapahtuma

21.06.2023

INARI: Naisten perhokalastuskurssit

SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää tulevana kesänä kaksi naisten perhokalastuskurssia Inarin Juutuanjoella. Kurssipäivät ovat 21.6. ja 22.6.2023. Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen. 

Tapahtuma

16.06.2023

MUURAMENJOKI: Mimmien perhokalastuskurssi

SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää tulevana kesänä naisten perhokalastuskurssin Muuramenjoella 16.6.2023 yhteistyössä Ikon Fishing Productsin kanssa. Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen.

Tapahtuma

15.06.2023

JURVA: Mimmien kirjolohi-ilta

Tervetuloa mimmit kirrejahtiin! Ohjelmassa on kirjolohen kalastamista rannalta virvelillä, ootto-ongella ja perholla (lainavälineitä tarvittaessa saatavilla). Lisäksi osallistujille on tarjolla loimulohta sekä opastus mahdollisen saaliin käsittelyy

Tapahtuma

14.06.2023

PARKANO: Perhokalastuskurssi

SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää  naisten perhokalastuskurssin Viinikanjoella Parkanossa 14.6.2023  yhteistyössä Parkanon urheilukalastajien kanssa. Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen.

Tapahtuma

06.06.2023

SODANKYLÄ: Mimmien perhokalastusilta

Tervetuloa mimmit perhokalastusiltaan! Voit olla konkari tai sellainen joka ei ole koskaan edes kokeillut kalastusta.

Tapahtuma

27.05.2023

TEIJO: Mimmien perhokalastuspäivä

Tervetuloa mimmit tutustumaan perhokalastukseen! Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus.

Tapahtuma

20.05.2023

SÄRKISALO: Mimmien siikaonkipäivä!

Tervetuloa mimmit siikaongelle! Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus.

Tapahtuma

02.05.2023

Porvoo: Mimmit Kalastaa! -kurssi (kansalaisopisto)

Tervetuloa mimmit kalastaa! -kurssille Porvoon kansalaisopistoon. Kurssilla opetellaan tunnistamaan kalalajeja, puhutaan kestävästä kalastuksesta, annetaan reseptivinkkejä maistuviin kalaruokiin sekä tutustutaan eri kalastusmuotoihin ryhmän mielenkiinnon ja sesongin mukaan. Kurssin toisena ohjaajana toimii kalastusohjaaja Mauri Suojanen Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöstä (SVK).

Tapahtuma

10.04.2023

IISALMI: Mimmien kirjolohipilkki

Tervetuloa kaikki mimmit kirjolohipilkille! Tämän maksuttoman tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa tyttöjä ja naisia kirjolohen pilkinnän saloihin ikään katsomatta. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai välineitä, lainavälineet löytyvät meiltä, iloinen mieli ja kelin mukainen vaatetus riittävät.

Tapahtuma

18.03.2023

VIITASAARI: Mimmit pilkkii!

Myllärin rannassa on iloista menoa tarjolla kaikenikäisille mimmeille: tutustutaan yhdessä pilkkimiseen, käydään läpi perusasioita ja kisataan leikkimielisesti, ja toki myös arpajaiset ovat paikallaan. Voittajille ja onnettaren suosikeille on tarjolla huikeita palkintoja, mm. Kaira, pilkkivarusteita sekä rahapalkintoja! Tarjolla on myös keittölounas ja munkkikahvit kodalla!

Tapahtuma

05.03.2023

HATTULA: Mimmien ja äijien pilkkipäivä

Tapahtuman tarkoituksena on innostaa mimmejä sekä äijiä kalastusurheilun pariin. Oletpa sitten kokenut tai aloittelija, olet tervetullut mukaan yksin tai yhdessä kaverin tai perheen kanssa. Meillä on valmiina kaikki kalastukseen tarvittavat välineet.

Tapahtuma

24.02.2023

PUNKAHARJU: Mimmit pilkkii!

Mimmit pilkkivät Hotelli Punkaharjulla! Luvassa on pilkkimistä, asiaa pilkkimisestä ja kalankäsittelystä, ja mukana menossa nähdään myös innokkaat kalastajat Saimi Hoyer ja Tommi Korpela. Kalastuksen lisäksi luvassa on palkitun ravintolan huikeita herkkuja, rantasaunan höyryäviä löylyjä sekä iltaohjelmaa: perjantaina luvassa on matkamiesten historiaillallisella Leena & Jyrki Paaskoski, Saimi ja Tommi Korpela, lauantaina ääneen pääsee hotellin klubi-isäntä, jazztrumpetisti Mikko “Gunu” Karjalainen.

Tapahtuma

04.02.2023

HATTULA: Mimmien ja äijien MADEPILKKI

Lauantaina 4.2.2023 klo 17:00 (17:30) – 21:00 Hotelli Petäys Resortissa. Järjestäjä: Hämeenlinnan Urheilukalastajat (HUK) ry

Tapahtuma

01.02.2023

KURIKKA: Mimmit kalastaa kerho

Tervetuloa kaikki tytöt ja naiset Mimmit kalastaa kerhoon! Kerhossa opetetaan erilaisia kalastusmuotoja, kalojen käsittelyä ja järjestetään tapahtumia joissa näitä oppeja sitten otetaan käyttöön.

Tapahtuma

24.09.2022

HÄMEENLINNA: Mimmit laiturilla

Tule mukaan tutustumaan onkimiseen, laituripilkkimiseen ja heittokalastukseen, ja innostumaan kalastuksesta sekä tutustumaan uusiin kalakavereihin!

Tapahtuma

10.09.2022

VELKUA/NAANTALI: Mimmit Jigaa!

Mimmit jigaa lauantaina 10.9.2022 klo 10-13 Velkuan Teersalon lossirannan laitureilla. Sää ja tuulet vaikuttaa mainiolta, joten Velkuan kalastajaseura järjestää nopealla aikataululla pop up -tyyppisen jigauspäivän, johon kaikki tytöt ja naiset ovat tervetulleita!

Tapahtuma

04.09.2022

PUNKAHARJU: Mimmien kalastuspäivä

Tervetuloa kaikki mimmit Hotelli Punkaharjuun sunnuntaina 4.9.2022 klo 11-13.00 mimmien kalastuspäivään! Päivän aikana ohjelmassa on kaikkea kalastukseen liittyvää aina opastetusta kalastuksesta (onginta, heittokalastus, laituripilkkiminen, perhokalastus) kalankäsittelynäytöksiin ja kaikkea muuta mukavaa! Et tarvitse aiempaa kokemusta tai varusteita, iloinen mieli ja säähän sopiva varustus riittävät!

Tapahtuma

02.09.2022

MERIKARVIA: Perhokalastuskurssi Naisille

Treffien/kurssin tarkoituksena on tarjota osallistujille ennen kaikkea rattoisaa yhdessäoloa sekä perhokalastuksen että eri heittotyylien ja virranluvun opastamista.  Majoitus Kuninkaanmajassa (4 hlö) sekä Jokimökin pihassa olevassa luhtiaitassa (6 hlö), Kummassakin mökissä oma sauna.

Tapahtuma

02.09.2022

PUNKAHARJU: Mimmit Kalastaa -Viikonloppu

Mitä tapahtuu, kun parikymmentä kalastuksesta ja luonnon tuomasta hyvinvoinnista kiinnostunutta naista kokoontuu viikonlopuksi kalastamaan Hotelli Punkaharjun upeisiin maisemiin? Entä jos tähän yhdistetään Matkamiesten illallinen Tommi Korpelan kanssa sekä illalliskonsertti Saimi Hoyerin ja Johanna Oraksen Kaikilla väreillä -teemalla vierailevana tähtenä rocklegenda Michael Monroe? Tule ottamaan selvää!

Tapahtuma

29.08.2022

LOHJA: Mimmien laituripilkki

Laituripilkintä on harrastus, joka sopii ihan kaikille ja lisäksi sitä voi harrastaa koko avovesikauden. Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta. Tapahtumassa käymme läpi välineitä ja syöttejä, tekniikkaa, kalan tartutusta ja ylösnostoa sekä irrotusta. Syötteihin tai kaloihin Sinun ei välttämättä tarvitse koskea, teemme sen puolestasi niin halutessasi. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuma

27.08.2022

VEHMERSALMI: Onkikilpailu naisille ja tytöille

Tervetuloa Mimmien onkikilpailuun Vehmersalmen satamaan! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille tytöille ja naisille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kalastaja. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta, välineitäkin löytyy muutamalle lainaksi (otathan oman ongen mikäli sellainen löytyy). 

Tapahtuma

26.08.2022

TAIPALSAARI: Mimmit kalastaa -leiri

Tervetuloa mimmien omalle kalastusleirille viettämään yhdessä aikaa kalastuksen merkeissä! Ohjelmassa on opastetusti ongintaa, venepilkintää, jigausta, kalankäsittelyä ruoaksi, sekä mm. Grillausta ja saunomista! Ei haittaa vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta kalastuksesta tai tarvittavia välineitä, me autamme ja saat tarvittaessa myös välineet meiltä lainaksi.

Tapahtuma

21.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

20.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

19.08.2022

KUUSAMO: Koko Kuusamo kalastaa

Koko Kuusamo Kalastaa on matalan kynnyksen kalastustapahtuma koko perheelle, joka järjestetään ensimmäistä kertaa 19.-21.8.2022!

Tapahtuma

19.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

18.08.2022

RÖNNI: Mimmit onkii!

Oriveden Onkijat järjestää Mimmit kalastaa -onkitapahtuman johon kaikki tytöt ja naiset ovat tervetulleita! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai omia välineitä tai syöttejä, järjestäjiltä löytyy lainavälineitä ja opastamme onkimisessa. Arvomme osanottajien kesken palkintoja!

Tapahtuma

14.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

13.08.2022

SALO: Mimmit kalastaa kirjolohta!

Tervetuloa mimmit lohijahtiin! Vietetään mukava päivä Mathildan järvellä kirjolohta narraten, sekä heittovälineillä että tahnaongella. Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus. Tarjoamme osallistujille myös syötävää päivän aikana. 

Tapahtuma

13.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

12.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

07.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä!

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

06.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä!

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

06.08.2022

LEPPÄVIRTA: Mimmit kalastaa

Tervetuloa mimmit kanssamme ongelle ja heittokalastamaan, Valoa ja Virtaa -tapahtuman yhteydessä! Voit olla kokeenempi kalastaja tai ensikertalainen, meiltä saat tarvittaessa opastuksen ja välineet lainaksi, tärkeintä on iloinen mieli ja säähän sopiva vaatetus.

Tapahtuma

05.08.2022

KAARINA: Mimmit jigaa Saaristomerellä!

Tervetuloa mimmit jigaamaan ahventa opastetusti veneestä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja sopiva vaatetus ja eväät riittävät. Tutustumme ahvenen jigikalastukseen upealla Saaristomerellä, käymme päivän aikana läpi kalastustekniikkaa ja paikka tyyppejä mistä ahventa tyypillisesti tavoittaa ja tietysti nautitaan hienosta meri-ilmasta. 

Tapahtuma

05.08.2022

KITKA: Mimmit kalastaa Perhokalastusretki

ulun Seudun Perhokalastajat r.y. (OSPK) järjestää tytöille ja naisille ”Mimmit kalastaa” -ohjatun kalastusretken Kuusinkijoelle ja Kitkajoelle 5.-7.8. 

Tapahtuma

05.08.2022

KUUSAMO: Mimmien perhokalastusretki

Oulun Seudun Perhokalastajat r.y. (OSPK) järjestää tytöille ja naisille ”Mimmit kalastaa” -ohjatun kalastusretken  Kuusinkijoelle ja Kitkajoelle 5.-7.8. 

Tapahtuma

02.07.2022

KUHMO: Mimmien Kalahässäkkä

Tervetuloa Mimmien kalahässäkkään! Tapahtuma järjestetään osana perinteistä Kuhmon kalahässäkkää, mutta mimmeille on tapahtumassa oma ryhmänsä. Tapahtumassa on opastusta perhosidontaan, heittoharjoittelua ja kalastusta, sekä saaliiksi saadun kalan käsittelyä. Et tarvitse omia välineitä tai aiempaa kokemusta, iloinen mieli ja säähän sopiva vaatetus riittävät.

Tapahtuma

23.06.2022

JUUTUANJOKI: Perhokalastuskurssi naisille

SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää tulevana kesänä kaksi naisten perhokalastuskurssia Inarin Juutuanjoella yhteistyössä Inarin Kultahovin kanssa. Kurssipäivät ovat 22.6. ja 23.6.2022. Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen.  Juutuanjoen kurssit ovat suunnatut Mimmit kalastaa -hankkeen hengessä naisille. Kurssit sopivat perhokalastuksen aloittajille erinomaisesti, mutta myös kokeneemmat kalastajattaret saavat varmasti kurssilta uusia niksejä kalastukseensa.Kursseilla käydään läpi perhokalastusvälineet sekä heitto- ja kalastustekniikat yhden käden vavoilla.

Tapahtuma

22.06.2022

JUUTUANJOKI: Perhokalastuskurssi naisille

SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää tulevana kesänä kaksi naisten perhokalastuskurssia Inarin Juutuanjoella yhteistyössä Inarin Kultahovin kanssa. Kurssipäivät ovat 22.6. ja 23.6.2022. Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen.  Juutuanjoen kurssit ovat suunnatut Mimmit kalastaa -hankkeen hengessä naisille. Kurssit sopivat perhokalastuksen aloittajille erinomaisesti, mutta myös kokeneemmat kalastajattaret saavat varmasti kurssilta uusia niksejä kalastukseensa.Kursseilla käydään läpi perhokalastusvälineet sekä heitto- ja kalastustekniikat yhden käden vavoilla.

Tapahtuma

18.06.2022

SUOMUSSALMI/HOSSA: Mimmit Jigaa!

Metsähallitus ja Kainuun Seudun Vapaa-ajankalastajat vievät mimmit Hossan kansallispuiston upeisiin maisemiin tutustumaan jigauksen saloihin ja viettämään laatuaikaa vesillä!

Tapahtuma

18.06.2022

VAASA: Koko perheen kalapäivä

Tervetuloa koko perheen kalapäivään! Tule kokeilemaan onkimista ja heittokalastusta, ja nappaamaan vinkit kesän kalaretkille. Paikan päällä saat myös opastusta kalankäsittelyyn ja kalan valmistamiseen ruoaksi, ja pääset nauttimaan maittavista kalamaistiaisista.

Tapahtuma

16.06.2022

MUURAME: Perhokalastuskurssi naisille

SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää tulevana kesänä naisten perhokalastuskurssin Muuramenjoella 16.6.2022 yhteistyössä Ikon Fishing Productsin kanssa.  Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen. Kurssin oppaina toimivat naisten perhomaajoukkueen jäsenet Maija Koistinen ja Maria Tuominen.

Tapahtuma

15.06.2022

LOHJA: Mimmit uistelee!

irrotusta ja tainnutusta. Opastamme halukkaita myös kalan käsittelyssä ruoanvalmistukseen.

Tapahtuma

10.06.2022

HUOPANANKOSKI: Mimmien lohionki

Tervetuloa mimmien lohionki-iltaan! Tapahtumassa ongitaan kioskin altailta kirjolohia opastetusti, ja halukkaille on tarjolla myös kalankäsittelyn ja fileerauksen opastusta (fileoidut kalat jaetaan osalllistujien kesken). Lisäksi osallistujille on tarjolla iltapalaa, mm. Paistettuja muikkuja.

Tapahtuma

08.06.2022

OULU: Mimmien Perhonheittokurssi

vetuloa Mimmien perhonheittokursseille! Et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta myös kokeneemmat harrastajat ovat tervetulleita. Kurssi on yhden käden vavoille.

Tapahtuma

07.06.2022

KAJAANI: Perhokalastusopastusta mimmeille!

Tervetuloa kaikki tytöt ja naiset tutustumaan perhokalastukseen! Opastamme paikan päällä perhokalastuksen periaatteita ja kerromme perhokalastusvälineistä. Mikäli perhokalastus kiinnostaa, nyt on siis oiva mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin, aivan Kajaanin keskustassa!

Tapahtuma

06.06.2022

KRISTIINANKAUPUNKI: Mimmit onkii

Tervetuloa kaikki tytöt ja naiset onkimaan! Opastamme paikan päällä onkimista kaikille halukkaille ja annamme vinkkejä siitä, kuinka kalan saisi narrattua nappaamaan. Pidämme myös leikkimielisen onkikisan, jossa saaliin paino ei suinkaan ratkaise, vaan se nappaamisen ilo! 

Tapahtuma

04.06.2022

LOHJA: Mimmit onkii!

Onkitapahtumassa käymme läpi välineitä ja syöttejä, tekniikkaa, kalan tartutusta ja ylösnostoa, sekä irrotusta ja tainnutusta. Opastamme halukkaita myös kalan käsittelyssä ruoanvalmistukseen.

Tapahtuma

01.06.2022

OULU: Mimmien Perhonheittokurssi

Tervetuloa Mimmien perhonheittokursseille! Et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta myös kokeneemmat harrastajat ovat tervetulleita. Kurssi on yhden käden vavoille

Tapahtuma

29.05.2022

LIETO:Äiti-lapsi perhokalastustapahtuma

Tapahtuman tarkoituksena on perehdyttää kalastuksesta kiinnostuneet äidit ja heidän lapsensa perhokalastukseen sen eri muodoissa. Ohjaajina ja opastajina toimivat moninkertainen perhokalastuksen Suomenmestari Maria Tuominen sekä perhokalastus aktiivi Sari Rajala.

Tapahtuma

28.05.2022

POSIO: Mimmit kalastaa!

Tervetuloa mimmien monipuoliseen kalastuspäivään! Olitpa sitten ensimmäistä kertaa kalassa tai jo kokeneempi, olet tervetullut mukaan viettämään mukavaa kalastuspäivää upealle Patolammelle. Tarjoamme kävijöille pullakahvit, mehua, makkaraa ym. 

Tapahtuma

26.05.2022

SALO: Mimmien onkipäivä

Tervetuloa mimmien onkipäivään! Tapahtumassa kaikki mimmin ikään katsomatta pääsevät kokeilemaan ohjatusti onkimista. Lainavälineet löytyvät meiltä myös, et siis tarvitse aiempaa kokemusta tai välineitä, iloinen mieli ja hyvä vaatetus riittävät! Tarjoamme pienen eväspaketin mimmi-kalastajille.

Tapahtuma

25.05.2022

OULU: Mimmien Perhonheittokurssi

Tervetuloa Mimmien perhonheittokursseille! Et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta myös kokeneemmat harrastajat ovat tervetulleita. Kurssi on yhden käden vavoille

Tapahtuma

21.05.2022

ROVANIEMI: Perhokalastuksen perusteita mimmeille

Tervetuloa tutustumaan perhokalastukseen Rovaniemen keskustaan!  Tapahtumassa pääset: - tutustumaan perhokalastajan perusvarusteisiin - kokeilemaan perhon heittämistä opastettuna - tutustumaan perhonsidontaan

Tapahtuma

19.05.2022

HELSINKI: Perhokalastuskurssi

Kaikilla kurssipäivillä tarjotaan perustason ja jatkotason opastusta (osallistujat jaetaan kahteen ryhmään). Peruskurssi on tarkoitettu täysin aloittelijoille tai hieman perhokalastusta kokeilleille. Jatkokurssilla käydään läpi erikoistekniikoita kuten larvastusta, pintaperhokalastusta ja ranskalaistekniikkaa, se on tarkoitettu perhokalastusharrastuksessa hieman pidemmälle ehtineille.

Tapahtuma

18.05.2022

OULU: Mimmit kalastaa Perhokalastuskoulutus

Tervetuloa Mimmit kalastaa -perhokalastuskoulutukseen! Koulutus sisältää opastuksen perustietoihin kalastuksesta ja perhonsidonnasta. Voit varata osallistumisen joko koko kurssiin tai yksittäisiin koulutusiltoihin.

Tapahtuma

17.05.2022

JÄRVENPÄÄ: Mimmien kalastus-valmennus

Tervetuloa mimmit kalastaa! kalastus-valmennuksiin! Käydään läpi kalastuksen perusasiat, säännöt ja tutustutaan erilaisiin kalastusvälineisiin ja turvavarusteisiin. Annetaan vinkkejä eri kalalajien pyydystämiseen ja sesonkeihin. 3.5. 18.00 -> Kalastajien maja, Tuulimyllyntie Tutustutaan yleisesti kalastukseen teorian muodossa. Pientä iltapalaa ja kalastuskajakki esittely myös. 11.5. klo 18.00 -> Vanhankylänniemen venelaiturit, Niemennokantie
Rastityyppisesti tutustutaan välineisiin ja tekniikoihin. 17.5. klo 18.00 -> Vanhankylänniemen venelaiturit, Niemennokantie  Onkimista ja virvelillä kalastusta. Mahdollisuus venekalastukseen myös.

Tapahtuma

17.05.2022

HELSINKI: Perhokalastuskurssi

taan perustason ja jatkotason opastusta (osallistujat jaetaan kahteen ryhmään). Peruskurssi on tarkoitettu täysin aloittelijoille tai hieman perhokalastusta kokeilleille. Jatkokurssilla käydään läpi erikoistekniikoita kuten larvastusta, pintaperhokalastusta ja ranskalaistekniikkaa, se on tarkoitettu perhokalastusharrastuksessa hieman pidemmälle ehtineille.

Tapahtuma

14.05.2022

SALO: Mimmien siika-onki

siikaa! Nautimme aamupalan klo 7.30 ja lähdemme kalastamaan porukalla päiväksi saareen klo 9.00-16.00. Tämän jälkeen ruokailu ja saunomista. 

Tapahtuma

14.05.2022

VANTAA: Mimmien kirjolohijahti

Tervetuloa tytöt ja naiset tutustumaan kirjolohen kalastukseen! Vietetään hieno retkipäivä erämaamaisemissa lähellä kaupunkia.  Ota omat eväät mukaan. Paikalla on tulentekomahdollisuus, eli grillaaminen onnistuu.

Tapahtuma

11.05.2022

OULU: Mimmit kalastaa Perhokalastuskoulutus

Tervetuloa Mimmit kalastaa -perhokalastuskoulutukseen! Koulutus sisältää opastuksen perustietoihin kalastuksesta ja perhonsidonnasta. Voit varata osallistumisen joko koko kurssiin tai yksittäisiin koulutusiltoihin.

Tapahtuma

11.05.2022

JÄRVENPÄÄ: Mimmien kalastus-valmennus

Tervetuloa mimmit kalastaa! kalastus-valmennuksiin! Käydään läpi kalastuksen perusasiat, säännöt ja tutustutaan erilaisiin kalastusvälineisiin ja turvavarusteisiin. Annetaan vinkkejä eri kalalajien pyydystämiseen ja sesonkeihin. 3.5. 18.00 -> Kalastajien maja, Tuulimyllyntie Tutustutaan yleisesti kalastukseen teorian muodossa. Pientä iltapalaa ja kalastuskajakki esittely myös. 11.5. klo 18.00 -> Vanhankylänniemen venelaiturit, Niemennokantie
Rastityyppisesti tutustutaan välineisiin ja tekniikoihin. 17.5. klo 18.00 -> Vanhankylänniemen venelaiturit, Niemennokantie  Onkimista ja virvelillä kalastusta. Mahdollisuus venekalastukseen myös.

Tapahtuma

11.05.2022

HELSINKI: Perhokalastuskurssi

taan perustason ja jatkotason opastusta (osallistujat jaetaan kahteen ryhmään). Peruskurssi on tarkoitettu täysin aloittelijoille tai hieman perhokalastusta kokeilleille. Jatkokurssilla käydään läpi erikoistekniikoita kuten larvastusta, pintaperhokalastusta ja ranskalaistekniikkaa, se on tarkoitettu perhokalastusharrastuksessa hieman pidemmälle ehtineille.

Tapahtuma

09.05.2022

HELSINKI: Perhokalastuskurssi

Kaikilla kurssipäivillä tarjotaan perustason ja jatkotason opastusta (osallistujat jaetaan kahteen ryhmään). Peruskurssi on tarkoitettu täysin aloittelijoille tai hieman perhokalastusta kokeilleille. Jatkokurssilla käydään läpi erikoistekniikoita kuten larvastusta, pintaperhokalastusta ja ranskalaistekniikkaa, se on tarkoitettu perhokalastusharrastuksessa hieman pidemmälle ehtineille.

Tapahtuma

04.05.2022

OULU: Mimmit kalastaa Perhokalastuskoulutus

ervetuloa Mimmit kalastaa -perhokalastuskoulutukseen! Koulutus sisältää opastuksen perustietoihin kalastuksesta ja perhonsidonnasta. Voit varata osallistumisen joko koko kurssiin tai yksittäisiin koulutusiltoihin.

Tapahtuma

03.05.2022

JÄRVENPÄÄ: Mimmien kalastus-valmennus

Tervetuloa mimmit kalastaa! kalastus-valmennuksiin! Käydään läpi kalastuksen perusasiat, säännöt ja tutustutaan erilaisiin kalastusvälineisiin ja turvavarusteisiin. Annetaan vinkkejä eri kalalajien pyydystämiseen ja sesonkeihin. 3.5. 18.00 -> Kalastajien maja, Tuulimyllyntie Tutustutaan yleisesti kalastukseen teorian muodossa. Pientä iltapalaa ja kalastuskajakki esittely myös. 11.5. klo 18.00 -> Vanhankylänniemen venelaiturit, Niemennokantie
Rastityyppisesti tutustutaan välineisiin ja tekniikoihin. 17.5. klo 18.00 -> Vanhankylänniemen venelaiturit, Niemennokantie  Onkimista ja virvelillä kalastusta. Mahdollisuus venekalastukseen myös.

Tapahtuma

27.04.2022

OULU: Mimmit kalastaa Perhokalastuskoulutus

Tervetuloa Mimmit kalastaa -perhokalastuskoulutulseen! Koulutus sisältää opastuksen perustietoihin kalastuksesta ja perhonsidonnasta. Voit varata osallistumisen joko koko kurssiin tai yksittäisiin koulutusiltoihin.

Tapahtuma

14.04.2022

LOVIISA: Mimmien Siikajahti

Tervetuloa mimmit tutustumaan siian ongintaan ja mahdollisuuksien mukaan myös saaliin käsittelyyn torstaina 14.4.2022. Voit tulla oman aikataulusi mukaan klo 15-19 välillä.

Tapahtuma

10.04.2022

LOHJA: Mimmit pilkkii – taas!

Tervetuloa kaikille naisille ja tytöille tarkoitettuun pilkkitapahtumaan! Opetamme osallistujat pilkkimään, käymme läpi tarvittavaa välineistöä ja tekniikkaa. Tapahtuma on maksuton ja meiltä saat tarvittavat välineet lainaksi, eli et tarvitse mukaan muuta kuin lämpimät vaatteet ja iloisen mielen!

Tapahtuma

02.04.2022

TURKU: Siianongintaa Mimmeille!

Toivotamme mimmit tervetulleeksi tutustumaan siian ongintaan ja nauttimaan upeasta ammattikokin loihtimasta eräruokailuhetkestä saaristomerellä! 

Tapahtuma

13.03.2022

ORIVESI: Mimmien pilkkitapahtuma

Tervetuloa kaikille naisille ja tytöille tarkoitettuun pilkkitapahtumaan! Meiltä saat lainaksi kaikki tarvittavat välineet, tarvitset vain iloisen mielen ja lämmintä vaatetta.

Tapahtuma

13.03.2022

VIITASAARI: Mimmien pilkkipäivä

Tervetuloa tutustumaan pilkkimiseen iloisen ulkoilupäivän merkeissä! Myllärin rannassa on iloista menoa tarjolla kaikenikäisille mimmeille:  tutustuaan yhdessä pilkkimiseen, käydään läpi perusasioita ja kalan käsittelyä. Arvotaan sponsoreiden huikeita palkintoja ja paistetaan nuotiolla makkarat!

Tapahtuma

08.03.2022

KUOPIO: 22. Akkain Lohipilkki

Hotelli IsoValkeisen rannassa on iloista menoa tarjolla naistenpäivän ja talvilomien kunniaksi. Perinteikkäässä naisten lohipilkkitapahtumassa palkitaan 5 suurinta tulosta sekä kaikki nuoret osallistujat! Voit tulla kisaamaan tai muuten vain nauttimaan pilkinnän ilosta - ja mieluusti molempia! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi 3 yllätyspalkintoa. Yhteistyökumppanina mm. Kuusamon Uistin. 

Tapahtuma

06.03.2022

HATTULA: Mimmien pilkkipäivä

Tule mukaan tutustumaan pilkkimiseen ja innostumaan kalastuksesta, viihtymään luonnon helmassa sekä tutustumaan uusiin kalakavereihin! Oletpa sitten kokenut tai aloittelija, olet tervetullut mukaan yksin tai yhdessä mimmikaverin kanssa. 

Tapahtuma

01.03.2022

ORIVESI: Mimmien pilkkikoulu

Tervetuloa kaikille naisille ja tytöille tarkoitettuun pilkkikouluun! Tutustumme illan aikana pilkkimisen perusteisiin, käymme läpi varusteita ja välineitä, sekä pilkkimistekniikkaa. Illan aikana sovitaan myös ajankohta pilkkipäivälle, jolloin pääsemme laittamaan opit käytäntöön!

Tapahtuma

27.02.2022

KEMI: Pilkkipäivä mimmeille

Veitsiluodon Kalapaikalla vietetään 27.2.2022 Mimmien Pilkkipäivää. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille tytöille ja naisille jotka haluavat päästä kokeilemaan pilkkimistä. Välineitä ei omasta takaa tarvitse välttämättä olla, sillä meiltä löytyy kaikki tarvittava.

Tapahtuma

27.02.2022

JOENSUU: Pilkkipäivä mimmeille

Tervetuloa tutustumaan pilkkimiseen! Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille tytöille ja naisille, jotka haluavat päästä kokeilemaan pilkkimistä ihan käytännössä. Omia välineitä et tarvitse, mutta jos kotona niitä sattuu olemaan, niin voit ottaa mukaan, tärkeintä on lämmin vaatetus ja iloinen mieli! 

Tapahtuma

20.02.2022

PORNAINEN: Mimmit kalastaa talvitapahtuma

Tervetuloa mimmien talvitapahtumaan 20.2.2022 klo 12-16 Pornaisten Kotojärvelle Ohjelmassa on pilkkimiseen ja ismeteen tutustumista, grillausta, kilpailuja ja paljon muuta! Et tarvitse itse muuta kuin iloisen mielen ja lämmintä vaatetta, meiltä löytyvät tarvittavat välineet.

Tapahtuma

05.02.2022

KRISTIINANKAUPUNKI: Mimmit pilkkii

Mimmeille pilkkitapahtuma ja leikkimielinen pilkkikisa lauantaina 5.2.2022 klo 11-13 Bluuminjärvellä. Käydään läpi pilkkimisen aakkosia, jonka jälkeen jäälle siirtyminen ja "paapat" on luvannut kairata pilkki reiät.

Tapahtuma

05.02.2022

OULU: Madepilkki mimmeille ja koko perheelle!

Tervetuloa tutustumaan mateenpilkintään! Tapahtuma on tarkoitettu tytöille ja naisille perheineen. Meiltä löytyvät lainavälineet ja syötit, eli lämmin vaatetus ja iloinen mieli riittää varusteiksi! Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuma

05.02.2022

HATTULA: Mimmit kalastaa madetta!

Hotelli Petäys Resortissa, Petäyksentie 35, Hattula Tule mukaan oppimaan mateen talvikalastusta pimeällä, viihtymään luonnon helmassa sekä tutustumaan uusiin kalakavereihin. Meillä on valmiina kaikki kalastukseen tarvittavat välineet. 

Tapahtuma

30.01.2022

HELSINKI: Pilkkipäivä mimmeille

Herttoniemenrannassa sunnuntaina 30.1. klo 10.00-14.00.  Tervetuloa tutustumaan pilkkimiseen. Annamme opastuksen pilkintään. Tässä on toki vaarana että jäät itse kalastuskärpäsen koukkuun. Käydään läpi sanastoa sekä välineitä ja varusteita.

Tapahtuma

23.01.2022

LOHJA: Pilkkipäivä mimmeille

Tervetuloa tutustumaan pilkkimiseen! Opetamme osallistujat pilkkimään ja annamme samalla vinkkejä välineistä saaliin käsittelyyn. Meiltä löytyvät myös lainavälineet, joten tarvitset mukaan vain reippaan ja iloisen mielen ja lämmintä vaatetta!