Meillä on unelma -valokuvanäyttely

Mimmien parhaat kalastusmuistot ovat nyt piirtyneet valokuvanäyttelyksi!

KLIKKAA TÄSTÄ GALLERIAAN!

Mimmit! On aika laittaa jakoon lemppari kalareseptit!

Kalasta on kiva kokkailla, ja meillä kaikilla on varmasti se yksi suosikkiresepti. Mutta vaihtelu virkistää ja kala on monipuolinen ruoka-aine, josta voi kokkailla vaikka mitä! Haluammekin nyt kerätä teidän mimmien lemppari kalaruokareseptit yhteen, jotta voisimme kaikki kokeilla myös jotain uutta omien suosikkiemme ohella!

Onko suosikkisi tikkuahven nuotiolla, perinteinen lohikeitto, graavattu lohi, thaimaalainen kalawok tai uunihauki? Reseptisi voi olla kirjoitusasultaan vapaata kotikokkaajan luovuusvirtaa tyyliin ”sopivasti kalaa ja roimasti rakkautta” tai tarkoilla mittayksiköillä ja valmistusohjeilla  oleva oikea resepti. Ihan kuten meitä kalakokkejakin on monenlaisia.

VAIKUTA!


Lähde mukaan kannustamaan tyttöjä ja naisia kalastusharrastuksen pariin!

Suomen Vapaa-ajankalastajat (SVK) käynnisti vuoden 2022 alussa Mimmit kalastaa -teemavuoden ja kampanjoinnin tyttöjen ja naisten kalastusharrastuksen edistämiseksi. Kutsumme nyt teidät mukaan toteuttamaan vuotta kanssamme!

Kuinka juuri sinä voisit osallistua? Helposti, sillä KAIKKI VOIVAT OSALLISTUA!

Toivottavasti saamme sinut mukaan edistämään tyttöjen ja naisten kalastusharrastusta!

Tuotemyynti

Mimmit kalastaa -tuotteiden tuotto menee lyhentämättömänä tyttöjen ja naisten kalastusharrastuksen edistämiseen. 
Katso kaikki tuotteet Suomen Vapaa-ajankalastajien verkkokaupasta ja osta omasi!

Meillä on unelma


Unelma kalastusharrastuskuvastosta, jossa sukupuolijakauma on tasainen. Me tahdomme, että siellä on missä on kalastuskuvia, on kuvissa myös kalastavia naisia. 

AUTA MEITÄ.