Lähde mukaan kannustamaan tyttöjä ja naisia kalastusharrastuksen pariin!

Suomen Vapaa-ajankalastajat (SVK) käynnisti vuoden 2022 alussa Mimmit kalastaa -teemavuoden ja kampanjoinnin tyttöjen ja naisten kalastusharrastuksen edistämiseksi. Kutsumme nyt teidät mukaan toteuttamaan vuotta kanssamme!

”Kannustan kaikkia lähtemään mukaan teemavuoteen! Kalastus on harrastus, joka sopii kaikille, sukupuolesta tai muista taustatekijöistä riippumatta. Kalastamisessa yhdistyy luonnossa liikkuminen ja vastuullinen lähiruoka. Eikä haittaa, vaikkei saalista aina saisikaan, sillä kalastusreissut ovat itsessään pieniä elämyksiä”

Kansanedustaja Saara-Sofia Sirén

Kuinka voit osallistua?

Helposti! KAIKKI VOIVAT OSALLISTUA! Toivottavasti saamme sinut mukaan edistämään tyttöjen ja naisten kalastusharrastusta!

• Levitä Mimmien ilosanomaa omissa kanavissasi! Voit tägätä kannustavaa sisältöä #mimmitkalastaa-tägillä sekä jakaa kuvia ja juttuja, joita julkaisemme Instagram-tilillä @mimmitkalastaa ja sivustolla mimmitkalastaa.fi.

• Otetaan yhdessä mimmit kasvavaksi osaksi kalastusharrastuskuvastoa! Tämä tarkoittaa, että sisällytämme kasvavasti tyttöjä ja naisia kalastusaiheisiin materiaaleihin. Oli kyseessä sitten kuvasto, video tai esite, nostetaan kalastavat mimmit esille! Lisäksi haemme nyt kuvia tyttöjen ja naisten kalastusta kuvaavaan kollaasiin, lue lisää MIMMIT MEILLÄ ON UNELMA

• Toteuta Mimmeille tapahtuma, leiri, kurssi tai kilpailu! Jotta saisimme uusia harrastajia kalastuksen pariin, tulee meidän madaltaa kynnystä tutustua lajiin. Tästä syystä tarvitaan mimmeille suunnattuja tapahtumia. Esimerkiksi tutustumispäivä johonkin kalastuslajiin, äiti-tytär-kalastuspäivä tai vastaava on oiva keino saada mimmejä innostumaan. Tarvitsetko tähän markkinointiapua? Olemme täällä sinua varten – ota yhteyttä!

• Toivota mimmit tervetulleiksi kalastusvälineliikkeeseenne! Omistatko kalastusvälineliikkeen ja haluaisit toivottaa mimmit sinne tervetulleiksi? Hienoa! Otathan yhteyttä, tehdään tämä yhdessä! Saat meiltä materiaalipaketin, jolla jokainen mimmi tuntee olonsa tervetulleeksi, oli kyseessä sitten verkkokauppa tai kivijalkakauppa.

• Tule kanssamme messuille tuottamaan sisältöä Mimmeille! Osallistumme vuoden mittaan useille eri messuille ja rakennamme parhaillaan sisältöjä ja yhteistyötä näiden osalta. Ole siis rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on idea tai intoa olla mukana boostaamassa mimmien kalastusta messuilla!

• Lue lisää hankkeesta TÄÄLTÄ

• Mukana menossa olevat toimijat näet TÄÄLTÄ

Mimmit kalastaa -hankkeen tavoitteita ovat: