Viime vuoden lopulla kysyimme teiltä, mitä mimmit haluavat. Saimme paljon vastauksia ja ideoita siitä, mitä tehdä seuraavaksi. Vastauksissa korostuivat erilaiset opastavat sisällöt; tutustumisen eri kalastustapoihin, välineisiin ja tapahtumiin, sekä erilaiset kalastusvinkit.

Näiden vastausten pohjalta kehitimme konseptin, jossa MIMMIT TESTAAvat erilaisia kalastukseen liittyviä asioita. Olipa kyseessä sitten jokin tietty kalastustapa, välineet, kilpailut tai kalastuspaikat, on aika kääriä hihat ja lähteä testaamaan.

Jännäksi homma meneekin sitten siinä vaiheessa, kun kysytään että kuka tämän testauksen tekee. Me toivomme että te mimmit autatte tässä!

ELI: onko sinulla jokin kalastustapa jota haluaisit testata, jokin kalastusväline jota haluaisit oppia käyttämään, tai haluaisitko kenties testata jotain tiettyä kalastuspaikkaa? Mikäli vastaus on kyllä, ota meihin yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä testipäivä, jossa pääsette mimmit testaa -teemalla tekemään mukavaa sisältöä Mimmit kalastaa -kanaviin! Meiltä tulee suunnitteluapu, rekvisiitta ja tietenkin paljon näkyvyyttä kalastaville mimmeille.

Lähetä ideasi TÄSTÄ niin tuumataan, josko saisimme testauksen pystyyn!

Seuraa myös instassa #mimmittestaa