LIPERI: Mimmien kalastusilta

6.6.20204 klo 16.00 alkaen Kirkkolahti, Liperi (Kesä-tapahtumaravintola Summerin ja huoltorakennuksen ympäristö)

Tervetuloa kaikki tytöt ja naiset kalastusiltaan! Illan aikana pääset kokeilemaan erilaisia kalastusmuotoja kuten perhokalastusta (ja perhojen valmistamista), laituripilkintää, onkimista, heittokalastusta. Saat tapahtumasta myös vinkkejä muun muassa kalankäsittelyyn. 

Aloitamme kalastusillan kahveilla ja pienellä purtavalla, jonka jälkeen kalastellaan monipuolisesti. Tämän jälkeen on mahdollista jäädä omakustanteisesti myös ruokailemaan ja Iltaa on mahdollista jatkaa saunomisen merkeissä, sekä myöhemmin itse maksavana vaikkapa nauttien Kesäravintola Summerin antimista.

Tapahtuma on seuran jäsenille maksuton ja muille osallistujille 15€ joka hyvitetään mikäli haluat liittyä Luk: n jäseneksi tapahtuman jälkeen. Hinta sisältää opastuksen ja opetuksen, materiaalit, lainavälineet ja pientä purtavaa.

HUOM! Ilmoittautuminen su 2.6. mennessä: Sirpa Heikkinen, 0414530888 tai Juha Kosonen 0407345908. Ilmoitathan samalla myös ruoka-aineallergiat.

Järjestäjä: Liperin Urheilukalastajat ry

Yhteistyökumppanit: Liperin K-Market, Kossun Koukku ja Kala, Rantamakasiini Summer

Huom! Kaikilla 18-69-vuotiailla tulee olla myös kalastuksenhoitomaksu maksettuna, luvan hinta 6€/ vrk. Luvan voi hankkia netistä https://verkkokauppa.eraluvat.fi/fi/kalastonhoitomaksu/