MUURAME: Perhokalastuskurssi naisille

Naisten perhomaajoukkueen kesäkuun 2022 kalastuskurssi Muuramenjoella Muuramessa

SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää tulevana kesänä naisten perhokalastuskurssin Muuramenjoella 16.6.2022 yhteistyössä Ikon Fishing Productsin kanssa. 

Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen. Kurssin oppaina toimivat naisten perhomaajoukkueen jäsenet Maija Koistinen ja Maria Tuominen.

Muuramenjoen kurssi on suunnattu SVK:n Mimmit kalastaa -hankkeen hengessä naisille ja tytöille. Alle 15-vuotiaille huoltaja mukaan. Kurssit sopivat perhokalastuksen aloittajille erinomaisesti, mutta myös kokeneemmat kalastajattaret saavat varmasti kurssilta uusia niksejä kalastukseensa. Kurssipäivän sisältö on hyvin joustava ja opastettavien toiveita pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Kurssille mahtuu 8 henkilöä ja kurssimaksu on 110€/hlö. 

Kursseilla käydään läpi perhokalastusvälineet sekä heitto- ja kalastustekniikat yhdenkädenvavoilla. Kalaisalla Muuramella on erittäin hyvät mahdollisuudet saada siiman päähän esimerkiksi kirjolohi tai taimen. Muuramenjoki on monipuolinen kalastuskohde ja sijainniltaan helposti saavutettavissa Muuramen keskustassa. Joki on varattu kokonaisuudessaan kurssin käyttöön kurssin ajaksi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Maria Tuominen, maria.e.tuominen@gmail.com, 0505984878

Kurssin tuotto menee lyhentämättömänä Suomen naisten vuoden 2022 MM-kisamatkaan.

Https://finlandflyfishingteam.blogspot.com