JUUTUANJOKI: Perhokalastuskurssi naisille

Naisten perhomaajoukkueen kesäkuun 2022 kalastuskurssit Inarin Juutuanjoella

SVK:n naisten perhokalastusmaajoukkue järjestää tulevana kesänä kaksi naisten perhokalastuskurssia Inarin Juutuanjoella yhteistyössä Inarin Kultahovin kanssa. Kurssipäivät ovat 22.6. ja 23.6.2022. Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen. 


Juutuanjoen kurssit ovat suunnatut Mimmit kalastaa -hankkeen hengessä naisille. Kurssit sopivat perhokalastuksen aloittajille erinomaisesti, mutta myös kokeneemmat kalastajattaret saavat varmasti kurssilta uusia niksejä kalastukseensa.

Kursseilla käydään läpi perhokalastusvälineet sekä heitto- ja kalastustekniikat yhden käden vavoilla. Myös saaliiseen on hyvät mahdollisuudet kursseilla ja kurssien kohdekalalajina on harjus, jota tavataan Juutuanjoessa erittäin runsaslukuisesti. Myös ison taimenen tartutus on mahdollista. Juutuanjoki onkin yksi mahtavimmista perhokalastuskohteista, joka on erämaahenkinen kohde helposta saavutettavuudestaan huolimatta.

Inarin Kultahovi tarjoaa kurssilaisille majoitusta hotellissaan erikoishintaan. Edulliseen majoituspakettiin sisältyy myös illallinen itse pyydystetystä kalasta, ja mikäli tällä kertaa perhoon ei nappaa riittävän iso vonkale, on Kultahovin huippukokki Heikki luvannut kokata kalaruuan omista kalavarastoistaan. Kultahovi sijaitsee Juutuanjoen rannalla, joten kalajuttuja voi kertoa halutessaan kurssin jälkeen terassilla Juutuan kuohuja ihaillen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset (10.5. mennessä)

Aino Hynnä

044 5667112

aino.hynna@gmail.com

Kurssin tuotto menee lyhentämättömänä Suomen naisten vuoden 2022 MM-kisamatkaan.

Https://finlandflyfishingteam.blogspot.com