Mimmit! On aika laittaa jakoon lemppari kalareseptit!


Kalasta on kiva kokkailla, ja meillä kaikilla on varmasti se yksi suosikkiresepti. Mutta vaihtelu virkistää ja kala on monipuolinen ruoka-aine, josta voi kokkailla vaikka mitä! Haluammekin nyt kerätä teidän mimmien lemppari kalaruokareseptit yhteen, jotta voisimme kaikki kokeilla myös jotain uutta omien suosikkiemme ohella.

Onko suosikkisi tikkuahven nuotiolla, perinteinen lohikeitto, graavattu lohi, thaimaalainen kalawok tai uunihauki? Reseptisi voi olla kirjoitusasultaan vapaata kotikokkaajan luovuusvirtaa tyyliin ”sopivasti kalaa ja roimasti rakkautta” tai tarkoilla mittayksiköillä ja valmistusohjeilla  oleva oikea resepti. Ihan kuten meitä kalakokkejakin on monenlaisia.

Jätä reseptisi alla olevan lomakkeen kautta 1.12.2023 mennessä (lisää myös kuva mikäli sellainen löytyy), ja olet mukana arvonnassa jossa palkintona on Fiskarsin Hard Face paistokasari 28 cm / 3,5 L kannella (ohv 109,90€) sekä 5kpl Mimmit kalastaa! -tuotesettejä.

Kaikki reseptit julkaistaan tällä sivustolla, meidän kaikkien kalastavien mimmien iloksi!

Psstt! Myös äijät saavat osallistua 😉

Arvonta suoritetaan 1.12.2023, mutta reseptejä saa jättää sen jälkeenkin. Tehdään yhdessä Suomesta kalastavien mimmien kokkausvaltakunta 🙂

VOITA MIMMIT KALASTAA! -TUOTESETTI!