TURKU: Siianongintaa Mimmeille!

Siianongintaa Mimmeille Turussa!

2.4.2022 Ruissalo 10:00 – 16:00

Toivotamme mimmit tervetulleeksi tutustumaan siian ongintaan ja nauttimaan upeasta ammattikokin loihtimasta eräruokailuhetkestä saaristomerellä! 

Käymme päivän aikana opastetusti läpi kalastustekniikkaa, erilaisia pyyntipaikkoja, siikaonkien valmistelua sekä sitä, miten siika käyttäytyy meressä. Lisäksi opastamme saaliin käsittelyä ja annamme hyviä vinkkejä siikaruokien valmistukseen.

Meiltä löytyy kaikki tarvittava kalusto onkimiseen ja ruokailuun, osallistujat eivät tarvitse muuta kuin lämpimät vaatteet ja iloisen mielen!

Tapahtumaan mahtuu mukaan 10 henkilöä, ja hinta on mimmeiltä vain 40€/henkilö (ovh 125€/henkilö). (Huom! Kaikilla 18 – 64 vuotiailla on oltava kalastonhoitomaksu maksettuna). Mikäli tapahtumaan on enemmän halukkaita osallistumaan, tai haluat tulla oman ryhmän kanssa, ota yhteyttä, voimme tarvittaessa järjestää myös toisen samanlaisen reissun.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Suomen Vapaa-ajankalastajien Mimmit kalastaa! -hankkeen kanssa, jonka tavoitteena on madaltaa tyttöjen ja naisten kalastusharrastuksen aloittamisen kynnystä. Lue lisää: mimmitkalastaa.fi @mimmitkalastaa @vapaa_ajanakalastajat

Ilmoittautuminen: 15.3.2022 mennessä Jesse Salonen / JS Fishing, email: salonen.jesse@jsfishing.fi puh: 045 165 4866

Lisätiedot: Instagramissa @jsfishing, @jaksufishing sekä osoitteesssa www.jsfishing.fi

Tapahtuma Facebookissa: https://bit.ly/turku_siianonginta

Järjestäjät: JS Fishing ja Ville Jakonen.