Tulevat tapahtumat

Tapahtuma

19.07.2024

KUUSAMO: Mimmit kalastaa – perhokalastuksen peruskurssi

Mimmien perhokalastuksen peruskurssi on tarkoitettu vasta-alkajille. Kurssin aikana opit perhokalastuksen perusteet ja saat hyvän lähdön uudelle upealle harrastukselle! Kurssi tarjoaa valmiudet omatoimiseen perhokalastukseen ja lajin jatkoharjoitteluun.

Tapahtuma

26.07.2024

SALO/KAARINA: Mimmit täsmäkalastaa

Tervetuloa mimmit täsmäkalastamaan kaarinan ja Salon vesille! Kohdekaloinamme täsmäkalastuksessa ovat suurkuha ja hauki.

Tapahtuma

06.08.2024

TAMPERE: Street Fishing -kurssi

Tule mukaan tutustumaan lähikalastukseen Tampereen keskustassa! Kurssi on suunnattu nuorille, sekä aloitteleville kalastajille ja Street Fishing -kilpailuun ensimmäistä kertaa osallistuville.

Tapahtuma

14.08.2024

HELSINKI: Street Fishing -kurssi

Tutustu kutkuttavaan lähikalastukseen Helsingin Aurinkolahdessa! Kurssi on suunnattu nuorille, sekä aloitteleville kalastajille ja Street fishing -kilpailuun ensimmäistä kertaa osallistumista harkitseville.

Tapahtuma

27.08.2024

MUURAME: mimmien perhokalastuskurssi

Tervetuloa mimmit perhokalastuskurssille! Kurssipäivän kesto on klo 17-21, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus omatoimiseen kalastukseen. Kurssin oppaina toimivat naisten perhomaajoukkueen jäsenet Maija Koistinen ja Päivi Kultanen-Mäkinen

Tapahtuma

30.08.2024

KUUSAMO: Mimmit kalastaa! perhokalastuksen jatkokurssi

Mimmien perhokalastuksen jatkokurssi on suunnattu peruskurssin käyneille ja lajin alkeet osaaville kalastajille. Kurssin jälkeen kurssin osanottajat hallitsevat ylä- ja rullausheiton lisäksi alaheiton (single spey) sekä pintaperhokalastuksen periaatteet ja alkeet niin, että he voivat harjoitella niitä omatoimisesti.

Tapahtuma

06.09.2024

TAIPALSAARI: Mimmit kalastaa leiri

Tervetuloa mimmien omalle kalastusleirille viettämään yhdessä aikaa kalastuksen merkeissä! Ohjelmassa on opastetusti ongintaa, venepilkintää, jigausta, kalankäsittelyä ruoaksi, sekä mm. Grillausta ja saunomista! Ei haittaa vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta kalastuksesta tai tarvittavia välineitä, me autamme ja saat tarvittaessa myös välineet meiltä lainaksi.

Tapahtuma

06.09.2024

SALO / SÄRKISALO: Mimmien haukikalastus

Ajankohta ja ohjelma päivitetään myöhemmin.

Tapahtuma

14.09.2024

SALO / SÄRKISALO: Mimmien jigaus

Tervetuloa mimmit kuhaa jigaamaan Särkisalon kuhapitoisille vesille! Et tarvitse välineitä tai aiempaa kokemusta, tärkeintä on iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus!

Tapahtuma

28.09.2024

SUVASVESI: Mimmien onkikilpailu

Tervetuloa Mimmit ongelle! Suvasveden Lohikuningas -tapahtuman ohessa 28.9.2024 järjestetään tytöille ja naisille onkilpailu klo 12-14.00  Tapahtuma on tarkoitettu kaikille tytöille ja naisille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kalastaja. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta, välineitäkin löytyy muutamalle lainaksi (otathan oman ongen mikäli sellainen löytyy).