Tulevat tapahtumat

Tapahtuma

24.02.2023

PUNKAHARJU: Mimmit pilkkii!

Mimmit pilkkivät Hotelli Punkaharjulla! Luvassa on pilkkimistä, asiaa pilkkimisestä ja kalankäsittelystä, ja mukana menossa nähdään myös innokkaat kalastajat Saimi Hoyer ja Tommi Korpela. Kalastuksen lisäksi luvassa on palkitun ravintolan huikeita herkkuja, rantasaunan höyryäviä löylyjä sekä iltaohjelmaa: perjantaina luvassa on matkamiesten historiaillallisella Leena & Jyrki Paaskoski, Saimi ja Tommi Korpela, lauantaina ääneen pääsee hotellin klubi-isäntä, jazztrumpetisti Mikko “Gunu” Karjalainen.

Tapahtuma

18.03.2023

VIITASAARI: Mimmit pilkkii!

Myllärin rannassa on iloista menoa tarjolla kaikenikäisille mimmeille: tutustutaan yhdessä pilkkimiseen, käydään läpi perusasioita ja kisataan leikkimielisesti, ja toki myös arpajaiset ovat paikallaan. Voittajille ja onnettaren suosikeille on tarjolla huikeita palkintoja, mm. Kaira, pilkkivarusteita sekä rahapalkintoja! Tarjolla on myös keittölounas ja munkkikahvit kodalla!

Tapahtuma

02.05.2023

Porvoo: Mimmit Kalastaa! -kurssi (kansalaisopisto)

Tervetuloa mimmit kalastaa! -kurssille Porvoon kansalaisopistoon. Kurssilla opetellaan tunnistamaan kalalajeja, puhutaan kestävästä kalastuksesta, annetaan reseptivinkkejä maistuviin kalaruokiin sekä tutustutaan eri kalastusmuotoihin ryhmän mielenkiinnon ja sesongin mukaan. Kurssin toisena ohjaajana toimii kalastusohjaaja Mauri Suojanen Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöstä (SVK).