Meillä on unelma kalastusharrastuskuvastosta, jossa sukupuolijakauma on tasainen. Me tahdomme, että siellä missä on kalastuskuvia, on kuvissa myös kalastavia tyttöjä ja naisia. Kaiken ikäisiä ja taustaisia. Kaiken kokoisia ja muotoisia. Meikeillä tai ilman. Hiukset sotkussa, laitettuna tai just kuten sinä haluat. Koska kalastus on harrastus, joka sallii ja hyväksyy meidät jokaisen juuri sellaisena kuin olemme. 

Näin juuri sinä voit osallistua:

  • Ota seurantaan @mimmitkalastaa -tili Instagramissa. Seuraa vuoden aikana haasteitamme ja ota niihin osaa. Tehdään yhdessä kalastavat mimmit näkyväksi! 
  • Haasta ystäviäsi, tuttujasi tai vaikka oman kylän naiset mukaan
  • Otitko itsestäsi tai jostain muusta läheisestä henkilöstä kuvan, jonka voisit antaa hankkeemme kanavissa jaettavaksi? Tägää Instagramissa kuva, jossa mimmi kalastaa tägeillä #mimmitkalastaa sekä #minäkinkalastan. Jaamme kuvia Mimmit kalastaa! -hankkeen, sekä muiden Suomen Vapaa-ajankalastajien sosiaalisen median kanavissa. (Muistathan varmistaa kaikilta kuvassa näkyviltä, että saat jakaa kuvan).

Kalastusvälineliikkeet ja välinevalmistajat

  • Voitte jakaa tietoa Mimmit kalastaa -hankkeen tavoitteista ja toimenpiteistä. Näin olette mukana innostamassa myös tyttöjä ja naisia kalastusharrastuksen pariin. 
  • Sisällyttäkää kalastusharrastusta käsittelevään mediakuvastoonne kasvavasti kalastavia naisia. Olkaa esikuvien esilletuojia! 

Myös medioissa voitte osallistua kertomalla Mimmit kalastaa -hankkeen tavoitteista ja toimenpiteistä sekä sisällyttämällä kalastusharrastusta käsittelevään uutisointiinne myös kalastavia naisia, kuvia ja haastatteluja. Voitte olla meihin yhteydessä myös esim. haastateltavan löytämiseksi. 

Meillä on unelma! piirtyy myös näyttelyksi

Mimmit kalastaa -hankkeen yhtenä tuloksena syntyy eri sukupolvet esille tuova virtuaalinäyttely Mimmit kalassa -teemalla. Mikäli olemme kiinnostuneet ottamastasi kuvasta tai videosta osana näyttelyä, olemme sinuun erikseen yhteydessä.