Meillä on unelma kalastusharrastuskuvastosta, jossa sukupuolijakauma on tasainen. Me tahdomme, että siellä missä on kalastuskuvia, on kuvissa myös kalastavia tyttöjä ja naisia. Kaiken ikäisiä ja taustaisia. Kaiken kokoisia ja muotoisia. Meikeillä tai ilman. Hiukset sotkussa, laitettuna tai just kuten sinä haluat. Koska kalastus on harrastus, joka sallii ja hyväksyy meidät jokaisen juuri sellaisena kuin olemme. 

Meillä on unelmapiirtyy näyttelyksi, olethan mukana?

Haluamme kerätä mimmien mieleenpainuvimpia kalatusmuistoja kuvina www.mimmitkalastaa.fi -sivustolle NÄYTTELYKSI!

Meille jaettavan kalastusmuisto-kuvasi saat juuri sinä itse päättää: se voi olla perheen kanssa mökkilaiturilta, oman kaveriporukan kanssa koettuna tai yksin nautittuna. Tuliko saalista tai ei, silläkään ei ole väliä. Tunne ratkaisee! Toivomme että näyt itse kuvassa ja olet näin piirtämässä mimmejä näkyväksi osaksi kalastuskuvastoa ja mukana rakentamassa yhteistä unelmaamme. Jos kuvassa näkyy muita henkilöitä, varmistathan heiltä että kuvan käyttäminen heillekin sopii.

Näin olet mukana: Lähetä meille kalastusmuisto-kuvasi alla olevan lomakkeen kautta.

Kuvien yhteydessä julkaistaan nimi ja kuvateksti (ja IG-tilisi mikäli haluat, sähköpostiosoitetta ei julkaista).

Lähettämäsi kuva lisätään kuvagalleriaan mimmitkalastaa.fi -sivustolle, ja mikäli annat luvan, käytämme mielellämme kuvia myös mimmitkalastaa -Instagram-tilillä sekä muussa hankkeen ja Vapaa-ajankalastajien viestinnässä ja markkinoinnissa (voit valita lomakkeessa mihin annat meille käyttöoikeudet).

Kiitos mimmit että olette mukana kannustamassa lisää tyttöjä ja naisia tämän upean harrastuksen pariin!

Lähetä kuvasi tästä: