Tervetuloa mimmien valtakunnalliseen kalakaverihakuun!

Vaikka kalastus on kivaa yksinkin, on se hauskaa myös kavereiden kanssa, eikä kalakavereita VOI OLLA koskaan liikaa, eihän? Nyt lähdetään YHDESSÄ kalaan! Jos etsit kalakaveria vaikkapa ongelle, koskikalastukseen tai uisteluun, tai kaipaat kalakaveria, joka voisi opastaa sinut alkuun jossakin tietyssä kalastustavassa tai yleensäkin, olet perillä.

Jotta pääset käyttämään foorumia, on sinun luotava itsellesi tunnus.

Tunnuksen luominen: klikkaa ”Register” foorumin oikeasta laidasta ja sinut ohjataan rekisteröitymissivulle. Valitse itsellesi käyttäjätunnus ja anna sähköpostiosoitteesi. Laita rasti ”en ole robotti” -ruutuun ja klikkaa rekisteröidy. Saat sähköpostitse vahvistusviestin jossa on linkki, jonka kautta pääset asettamaan itsellesi salasanan. Kun olet luonut salasanan, palaa takaisin foorumiin ja klikkaa ”Log in”. Kohdasta ”Profile” pääset halutessasi muokkaamaan profiiliasi, lisäämään nimesi, kuvasi jne.

Foorumilla julkaiseminen:
Valitse maakunta, jonka alueelta etsit kalakaveria. Maakunnan foorumista löydät jo kirjoitetut aiheet, mutta jos näistä mikään ei täsmää etsimääsi, voit luoda uuden aiheen sivun alalaidasta. Otsikko: Kirjoita kaupunki/kylä/alue SEKÄ haetko johonkin tiettyyn kalastuslajiin kaveria, esim (Huom! otsikkokenttään mahtuu vain 80 merkkiä):

🎣 ”Jyväskylä: perhokalastuskaveria vailla
🎣 ”Valkeakoski: Etsin kalakaveria joka voisi opastaa jigaamisessa”
🎣 ”Orivesi: Matkustan 1.9. Orivedelle, löytyisikö kalastusseuraa?”
🎣 ”Ruovesi: Tarjolla kalakaveri heittokalastamaan Ruoveden seudulla”

Kirjoita tämän jälkeen alla olevaan kenttään vapaamuotoinen teksti, jossa kuvailet tarkemmin missä ja miten haluaisit kalastaa, tai tarjoat vaikkapa opastusta johonkin kalastustapaan. Voit myös valita, haluatko vastauksista itsellesi ilmoituksen sähköpostilla. Lopuksi laita rasti ruutuun ”en ole robotti” ja klikkaa lähetä.

Vastaa viestillä: Kun löydät aiheen, jonka kirjoittajan haluat tavoittaa, klikkaa hänen profiilinsa alla olevaa ”Private Message” -painiketta. Pääset lähettämään käyttäjälle yksityisviestin, jonka kautta voitte sopia tarkemmin jatkosta. Kirjoita ”Subject” -kenttään haluamasi otsikko, ja ”Write a message” -kenttään (alalaidassa) viestisi, ja klikkaa kentän oikealla puolella olevaa lennokin kuvaa, niin viestisi lähtee eteenpäin.

Mikäli tarvitset apua, laita sähköpostiaTÄSTÄ, niin autamme. Foorumi on vielä testausvaiheessa, jos huomaat epäkohtia tai muutostarpeita, laitathan myös niistä viestiä, kehitetään tästä yhdessä mahdollisimman toimiva kanava kalakaverien löytämiselle.

Säännöt: Foorumi on luotu teitä varten. Pidetään keskustelu asiallisena ja salasanat tallessa. Jos huomaat epäkohtia tai asiattomia viestejä, ilmoitathan siitä sähköpostitse tästä. Asiattomat viestit / mainokset / spämmit poistetaan ylläpidon toimesta.

Etusivu Mimmille kalakaveri!