Mimmit nyt mukaan Street fishing -kisoihin!

Street fishing -kisakiertue 30.5.-10.9.2022 ympäri Suomen viidessätoista kaupungissa! 

Street fishing eli katukalastus on kalastamista urbaanissa ympäristössä, usein aivan keskustojen tuntumassa.

Suomen Vapaa-ajankalastajien järjestämissä Street fishing -kilpailuissa kalastetaan kaverin kanssa kahden hengen tiiminä ja koska katukalastajat varustautuvat yleensä kevyesti, luonnehtii tekemistä rentous. Eli lähikalastusta parhaimmillaan! Kyseessä on mitä oivallisin ulkoilumuoto, josta saa mieleenpainuvia elämyksiä ja usein myös lähiruokaa.

Kisoissa parit pyrkivät saamaan kasaan mahdollisimman monta senttiä yhteispituutta neljällä eri lajia olevalla kalayksilöllä. Kaikki lajit käyvät.

Näihin rentomielisiin kilpailuihin voi ilmoittautua kuka vain ja samalla pääsee kokeilemaan mitä kaupunkikeskustat tarjoavat kalastuksen harrastajalle. Homma on tehty toimimaan kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta, joten nyt myös mimmit mukaan! 

Kussakin kilpailussa palkitaan kolme parasta joukkuetta Ruodon lahjakorteilla. Lisäksi voittajat julistetaan kyseisen kaupungin Kalakunkuiksi ja koko kesän kovimman tuloksen tehneet nimetään syksyllä Vuoden katukalastajiksi. Mimmit kalastaa! -teemavuoden kunniaksi kaikkien Street fishing -kilpailuihin osallistuvien mimmien kesken arvotaan kiertueen päätteeksi lisäksi kaksi virvelisettiä! 

Kiertue käynnistyy 30.5. Vaasasta. Bongaa oma kisakaupunkisi ja ilmoittaudu mukaan.  Haastamme kaikki tytöt, naiset, mimmit ja mummat tuomaan naisenergiaa kisoihin. 

Lue lisää https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/streetfishing/