Mimmit mukana Perhomessuilla!

Mimmit on mukana Perhomessuilla 23-24.4.2022 Tampereella, osastolla D7!

Perhomessut ovat tänä vuonna osa suurta Virittäydy Vapaalle messukokonaisuutta, jossa on luvassa nähtävää ja tekemistä koko perheelle aina perhokalastuksesta matkailuun, pihan ja kodin laittoon sekä keräilystä pienoismalleihin. 

Mimmien osastolta nappaat parhaat vinkit naisten kalastustapahtumiin, vinkit kalastusharrastuksen aloittamiseen sekä kesän ehdottomasti kuumimmat kalastusaiheiset asusteet! 

Mimmit päästetään ääneen myös lavalla, ja seurassamme ovat lauantaina Suomen naisten perhokalastusmaajoukkueen Maria ja Maija, joiden kanssa keskustelemme aiheesta perhokalastuksen aloittaminen. Marian ja Maijan kanssa voit tulla osastollemme rupattelemaan myös lavashown jälkeen. Sunnuntaina seuraamme liittyy ihana Saimi Hoyer, ja lavalla puhutaan muun muassa kalastuksen hyvinvointivaikutuksista, ja kerrotaan mitä yhteistä mimmit ja Saimi ovatkaan suunnitelleet kalastuksen saralla…!

Yhteistyökumppaneinamme messuilla toimivat Pirkanmaan perhokalastajat ry sekä Ruoto. Osastollamme onkin käynnissä Perhomessujen ajan ARVONTA, jossa voit voittaa itsellesi Ruodon lahjoittaman upean perhosetin! (Arvonta suoritetaan 24.4.2022 klo 15.00)

Näkemisiin perhomessuilla!