”Meillä on unelma” piirtyy näyttelyksi!

Yhtenä Mimmit kalastaa! -hankkeen tavoitteena on ollut tasapainottaa ns. kalastusharrastuskuvaston sukupuolijakoa; saada lisää kuvia kalastavista mimmeistä julki, tehdä näin kalastavat naiset näkyväksi ja tätä kautta mm. madaltaa kalastusharrastuksen aloittamisen kynnystä tyttöjen ja naisten keskuudessa. 

Nyt haluamme kerätä mimmien kalastusmuistot kuvina www.mimmitkalastaa.fi -sivustolle NÄYTTELYKSI. Olethan mukana? 

Jaa meille kalastusmuisto-kuvasi menemällä MEILLÄ ON UNELMA -sivulle ja lähetä kuvasi lomakkeen kautta. 

Meille jaettavan kalastusmuisto-kuvasi saat juuri sinä itse päättää: se voi olla perheen kanssa mökkilaiturilta, oman kaveriporukan kanssa koettuna tai yksin nautittuna. Tuliko saalista tai ei, silläkään ei ole väliä. Tunne ratkaisee! Toivomme että näyt itse kuvassa ja olet näin piirtämässä mimmejä näkyväksi osaksi kalastuskuvastoa ja mukana rakentamassa yhteistä unelmaamme. Jos kuvassa näkyy muita henkilöitä, varmistathan heiltä että kuvan käyttäminen heillekin sopii.

Kuvia voi lähettää 5.1.2023 saakka, ja tämän jälkeen niistä kasataan kuvagalleria, joka julkaistaan mimmitkalastaa.fi -sivustolla. Mikäli annat luvan, käytämme mielellämme kuvia myös mimmitkalastaa -Instagram-tilillä sekä muussa hankkeen viestinnässä ja markkinoinnissa (voit valita lomakkeessa mihin annat meille käyttöoikeudet).

Kiitos että olet mukana jakamassa kalastavien mimmien ilosanomaa!